June 01, 2011

HARI SUSU SEDUNIA


bertahun sha hidup di dunia ni baru hari ni sha tau rupanya hari ini (1/6/2011) adalah HARI SUSU SEDUNIA dari blog bro ujang ...thanks bro ujang

samada suka atau tak suka mesti semua manusia di dunia pernah minum susu..betul dak?....sapa tak penah minum susu angkat tangan?....tengok tak sorang pun yang angkat tangan kan

cita pasal susu shala orang yang paling seronok mendapat tau hal ni cos sha suka minum susu...paling sedap susu lembu asli dicampur badam+kismis+safron+gajus....hmm nyummy...berlemak & berkrim you...tambah2 if minum suam2 panas...mmg heavenla

 yogurt plak antara dish kesukaan sha dikala musim panas & if makan tak hadam...1st thing dalam fikiran adalah yogurt tiap kali shopping...tak kisahlah jenis minuman ke or jenis makan yg penting ada yogurt....seminggu paling kurang 3 kali sha wajib makan/minum yogurt utk jaga usus sha...malah amzar pun dah kenal sgt itu adalah minuman fav sha tiap kali gi supermarket...terjangkit pada amzar plak...tapi bagusla kan

disebabkan susu adalah fav sha, sha penah buat byk entry berkenaan susu...anda bleh rujuk di SINI, SINI, SINI & SINI

so sempena HARI SUSU SEDUNIA ni sha nak wish pada semua readers dgn ucapan 'MINUMLA SUSU'


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...