June 17, 2011

Hanya yang memberi berhak membuang

Amzar ni dulu kecik2 senang je nak mandikan & pakaikan baju untuk dia tapi sejak dia besar makin susah plak...terlampau aktif dengan kerenah dia...selagi baju sha tak basah masa mandikan amzar selagi tu tak sah...then bila nak pakaikan baju mesti bedak & lotion bertepek kat muka sha dulu sebelum muka amzar...korang bayangkanla macam mana sha nak handle budak buchuk ni bersiap...penattt...baru-baru ni masa sha tengah siapkan amzar untuk gi kenduri kawin amzar sibuk ja main dengan watch ben 10...laa yang bila tekan kuar flash tu....sha tensi la...dahlah lambat nak gi kenduri sha pun tak siap lagi....dengan geram yang amat sha cakapla kat amzar

'amzar, tak leh dok diam2 ka?simpan watch tu....mak nak pakai baju utk amzar'

'no...i don't want' ...amzar lani lebih banyak speaking plak tapi sha still cakap campur2 gak

'amzar..mak cakap simpan....kalau amzar tak simpan mak buang watch tu nak'

'no..no..pls don't throw it'

'kalau tak nak buang amzar simpan watch tu cepat'

'ok'....after a few second 'mak, pasepa mak nak buang watch amzar? mak kan yang beli, mak beli pastu mak buang pulak'

ek eleh...yang beli tu la yang berhak membuang sayang oi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...