June 15, 2011

"Bro Wacana Ajak Berskandal"


Bro wacana ajak berskandal...fuyooo..jangan kena tangkap khalwat sudah...hehehe
macam ni citenye ...Bro wacana  akan partnerkan setiap blog yg join
(biler dah dipilih berpartner...korang kenela letak link-link terbaru si partner korang di blog korang
Kelebihan untuk korang ialah...blog korang akan dipromote secara berpanjangan oleh si partner tu...dan si partner tu pun juga akan mempromote blog korang di blognyer secara berpanjangan) 110% copy paste
sudah tentu sha nak dipartnerkan cos bleh promote blog sha secara percuma...hehehe
sapa tak nak promote blog secara percuma wei
so pada yang berminat cepat2 klik banner to join ya cos tarikh tutupnya ialah Hari Khamis 11.59 malam


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...