June 08, 2011

new background

cantik tak background sha?...
tadi mesti ramai readers tak dapat nak masuk blog sha cos sha dah privatekan utk renovate blog ni
tensi sgt...asyik tak jadi je....
sampai pening kepala...
last2 pilih background ni cos pic background sha rasa sejuk & nyaman plak...
so biarla kenyamanan & kesejukkan tu dirasa oleh readers gak
nape sha tukar background?
cos sha dah boring dgn background lama & loading time pun lama sgt
lagipun bila blog nampak baru & cantik mood berblogging pun akan bertambah betul tak?

laa mcm rumah kita la gak...
bila raya ke, kenduri kawin ke mesti kita nak tukar cat baru, nak bli perabot baru, nak hias...
semuanya utk apa....utk cantikkan lagi umah kita & juga utk kepuasan hati kita...
yela bila umah cantik & kemas makin happy kita nak berlama dalam umah tu kan..
same goes tu blog...

utk sha blog adalah rumah sha...
bukan sha sorang saja kena rasa tenang, happy & nyaman..
biarla tetamu umah sha rasa mcm tu gak...barula lagi ramai tetamu akan singgah umah sha ni...

pasal header tu hmm no comment...
sha mmg xde idea nak buat apa dgn header...
apa korang rase?
biar kosong mcm sekarang atau create header?

any idea/comment regarding my blog amatla dialu-alukan...

pssst....penukaran background blog sha takkan berhenti disini saja...sha akan sentiasa tukar background mengikut mood sha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...