June 10, 2011

bila akan besar? - 1

'mak..bila amzar akan besar?'

'ah..pasepa plak amzar nak besar?'

'laa mak ni...mak kan cakap lepas besar baru amzar ada banyak duit...bila amzar akan besar?bila amzar ada banyak duit?'

'ohh...nanti lama2 amzar besarla...tapi amzar nak buat apa kalau ada banyak duit?'

'laa kalau amzar ada banyak duit amzar boleh beli keta banyak2'

'nak beli keta?untuk apa?amzar mana tau bawa keta?'


'laa mak...nanti amzar besar macam mak mesti amzar tau bawa keta macam mak gak'

'ohh..amzar nak bli keta ja ka?'

'tak..amzar nak bli umah besar, coklat banyak2, eskrim banyak2'

'hmm tu ja....utk mak tak nak bli apa pun?'

'laa mak...mestila amzar beli utk mak...mak cakap mak nak apa?'

'amzar sayang mak?'

'sayang'

'sayang sikit ke banyak?'

'sayang banyakkkkkk'....sambil depangkan tangan

'alhamdulillah...mak tak nak apa pun sayang...cukupla amzar jadi good boy and sayang mak banyak2...boleh?'

'boleh boleh...amzar mmg sayaaaaang mak banyak2...nanti amzar besar & ada banyak duit amzar mesti sayang mak...amzar beli apa saja yang mak mau tau...mak cakap ja mak nak apa kat amzar...amzar mesti beli'

'alhamdulillah...t bila amzar dah besar & ada byk duit mak minta amzar beli kat mak ya sayang'

'ok...tapi mak...bila amzar akan besar?...bila amzar ada byk duit?'

hmmm
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...