June 06, 2011

FM from CK

Alhamdulillah sha menang FM dari Melaka dari blog CK
mula tu terkabur pula ingatkan keychain but bila tengok kali kedua baru perasan its FM....
dari Melaka pulak tu...ni yang best ni..
CK bagi gift ni sempena kemenangan beliau dalam top referral..
ALHAMDULILLAH ingat juga CK ye pada kami2 ni..
dulu pun masa CK menang top referral sha dapat keychain dr Melaka gak...
mmg sronokla cos sha kan suka kumpul keychain..
so gift dr CK telah menambahkan koleksi keychain sha secara tak langsung...
FM ni merupakan FM pertama yang sha menang & sha dapat..
tak penah ada FM sebelum ni..
maybe ini adalah permulaan kepada pengumpulan FM plak pasni...
anyhow thank you so much CK atas hadiah yang sangat bermakna ini
moga rezeki CK diberkati & dimurahkan oleh ALLAH swt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...