March 03, 2011

PC

apeke halnye tetiba buat entry pasal pc ni....
hehehe saje je
as usual last week mase sangkut dlm jam adelah sebuah van kiut miut lalu depan sha...
mule tu sha tak perasan...ialah bz layan lagus
but then bile sha toleh ke van tu tanpa sha sedar sha tersenyum sengsorang
nak tau asal sha senyum sorang?



jom tengok pics kat bawah
sorry pics kurang jelas maklumla pakai camera hp katok je
korang ade nampak lipas & anai2 yg terkapai-kapai kat pic ni?....

yg paling best pic tikus tu....lawak je dgn lidah terjelir & pepijat yg kepeningan

close-up

dan lagi

 yg paling sha suka ialah motonye
'DC put all PEST to REST'
bestkan?
actually sha rasa pc ni special cos belum penah sha tgk van pc yg cute & lawak mcm ni kat tempat sha....kalau tempat korang ade cakapla....
slalunye sha tgk  mcm van angkat brg je 
but yg ni dahla kiut 
ditambah lagi lakaran insects yg lawak


ini bukan iklan ye


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...