March 05, 2011

basikal oh basikal

last sunday masa temankan amzar cycling terjumpa jiran (mak kaveen) yg dah lama tak jumpa even tinggal 1 blok
(sha tak penah benarkan amzar cycling sengsorang
wajib follow belakang die
dlm masa yg sama bleh jogging kan)
bila dah jumpa jiran apelagi bertanya khabar sakanla
pastu my neighbour tegur amzar dah berisi sikit
alhamdulillah....
after berjuang selama sebulan dgn selsema & batuk & ulang alik ke klinik 3 kali baru amzar berselera nak makan...tu pun terpaksa dipaksa & disumbat oleh sha & my mom
dlm pada sha bz borak membelakangkan amzar tetiba jiran sha kata amzar jatuh dr beskal...laaa
kalut belek2 amzar kot2 cedera ke ape
tgk tapak tangan ada luka
terguris sikit
hmmm....wot to do...its all in d game
so ajak amzar basuh tangan & tanya dia nak naik ke
amzar tak nak naik...dia nak main lagi
tak sakit?
tak
ok fine...mainla
so after a while ajak amzar naik atas mandikan dia
then amzar ngadu sakit kat kaki
aik....kaki pun luka ke
hmm...
pas mandi sapukan minyak gamat & bancuhkan milo & layankan kerenah amzar yg ngadu kesakitan

luka di tapak tangan


luka di kaki


budak terluka layan kartun

tgkla macam mana dia jaga tangan & kaki dia tu
tau sakit tapi teringin...hmm

nak garu pun pelan2 je

ubah posisi utk lebih selesa

sandar sikit...
 
haiii

apala yg amzar tengah layan....kusyuk sgt
-
-
-
-
-
-
-

ben 10 rupanya....

action sikit pas layan ben 10



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...