March 15, 2011

daftar sekolah

alhamdulillah....semalam sha dah berjaya daftar sekolah utk kemasukkan darjah 1 pada 2013 utk amzar...
tak sangka ya cepat sgt masa berlalu....mcm baru semalam kendong amzar dgn bau susu tup2 dah nak masuk darjah 1...alhamdulillah...bersyukur sgt2 cos ALLAH membantu sha membesarkan amzar selama ini & moga ALLAH sentiasa membantu sha dlm perjuangan ini...ameen

alhamdulillah proses pendaftaran berjalan lancar...now m waiting for their reply on july 2013....tak sabar ni nak tgk amzar berbaju sekolah plak....hasrat nak tgk amzar masuk kindy dah tertunai alhamdulillah & now hasrat nak tgk amzar masuk sekolah plak....hmm kalau ada anak ni bermacam-macam hasrat ye..masa anak baru lahir tingin nak tgk dia meniarap, then bila meniarap nak tgk dia merangkak plak, then nak tgk dia berjalan, then bercakap, masuk kindy, bersekolah, masuk U, keja, kawin, beranak, bercucu.....fuhhh....byknya keinginan....itula lumrah manusia kan..kan...kan...laa macam ibubapa kita inginkan masa kita kecik2 dulu...well hidup ini mcm roda....dulu ibubapa kita melaluinya bersama kita & now turn kita plak nak melaluinya bersama anak2 kita....apa yang penting moga anak kita membesar menjadi insan yang berjaya & mulia....moga hidup mereka sentiasa diberkati ALLAH & bahgia hidup di dunia & akhirat....ameen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...