March 28, 2011

kambing mati katak

kelmarin as usual sha gi la market
otw ke market ternampak sekoq binatang bergolek
ingatkan anjing tapi bila makin dekat rupanya kambing
kambing yang dihajatkan utk kuil kot...diikat lehernya dgn tali kuning
laaa...ni mesti terlepas lari cos tak nak dikorban tapi last2 terkorban di jalanraya
kalau la xde keta time tu mau je diambil kambing tu buat kurma kepala kambing 

 pic credit to google

& kakinya dibuat sup....
 pic credit to google
 
hmmm sedap hingga menjilat bibir
pastu malamnya dibuat capati cicah kurma kambing ni....(ni gara2 tgk iklan alagappa'sla ni)

 pic credit to google

peehh....nikmatnya seperti berada diawangan
macam gambar di bawah ni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




bagi yang berhajat korbankan kambing.... ni sha ada satu advice...
kambingnya jangan diikat takut terlepas lari
cara yang terbaik utk menjaga kambing dari terlepas ialah seperti ini.....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




lepas selamat mengorbankan kambing blehla korang senyum kambing macam ni...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



eh...kambing pakai pendakap gigi la


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...