March 05, 2011

basikal amzar

 mase amzar tgh cycling sha perasan amzar asyik adjustkan bakul kat depan beskal tu sambil cycling
pluss bunyi bising
bila compare dgn bdk2 len nampak beskal amzar lebih kegirlan plak...hehehe
beskal ni gift sha utk 4th b'day amzar
mule tu nak bli beskal racing....ntah ape namenye
but then bila fikir balik nasib 3 beskal amzar sebelum ni terbantut terus niat di hati
tak sanggup sha korbankan $$$ bli beskal mahal2 semata-mata utk dijadikan bahan ujikaji amzar nak jadi mekanik
beskal ni pun dah 2 kali jumpa dr  
pastu ade beskal comel....
beskal heritage...limited edition
laaa model mcm beskal zaman dolu kala
tapi dicolor & diupkan sikit je
but mmg cute sgt
my mom mmg berkenaan
harga dlm $280...hmm not bad
tapi....
oh god...tak nak tanggung risiko
hmmm takpela...
bile amzar dah pandai jaga barang baru brani blikan yg mahal2 sikit
beskal ni kira ok la...amzar pun berkenan dgn beskal ni...
sesuai dgn ketinggian amzar...colourful lagi
tapi amzar pilih warna pink u olls
eh x leh ke boy pakai beskal pink?
hehehe...tak nakla
biarla amzar nampak lebih boyish even bile rambut dia panjang amzar lebih mirip gal
blue mcm tak best je
purple is nice

 
lihatla puas2 beskal ni sblm dimodified oleh sha

lebih gegirl kan?

 bakul depan

bakul belakang

kedua-duanya sekali

& now look at amzar's new look bicycle
jeng...jeng....jeng

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


 
lebih rupa boyish tak?

paling sadis bila amzar minta sha duduk kat belakang beskal die...adusss
tiap kali bli beskal baru sha & my mom wajib duduk belakang beskal tu
korang bleh bayangkan tak?
mmg sadissla keadaan kami tapi nak buat cemana sayang punye pasal kena turutkan gak..
sib dalam umah
only beskal ni je 1st time sha biarkan amzar bawa kat luar....
tu pun jenuh gak bg alasan kat amzar bila dia minta sha duduk belakang dia

tingin nak bawa beskal plak
dah bertahun khatam beskal ni




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...