March 05, 2011

jujue & tutue

di suatu malam yang indah
as usual before tidur sha akan minta amzar gi buang ape2 yg patut kat toilet
malam tu.....

sha: amzar....cepat p toilet...nak tido
amzar: wokey
sha: dah basuh jujue & tutue bersih2?
amzar: ah...dah

seketika kemudian....

amzar: mak...mak nak p mana?
sha: mak nak p toilet la

setelah beberapa minit....

amzar: mak.....mak dah p toilet
sha: hmm dah
amzar: mak dah basuh jujue & tutue bersih2?
sha: gullllpp

korang faham2 sendirila ape tu jujue & tutue...
kang kalau dijelaskan tak pasal-pasal blog sha masuk kategori 18sx plak
1st time tetiba amzar tanya mcm tu...speechless ok...
sib bekla dalam bilik, if depan khalayak masyarakat majmuk mana sha mau sorok muka sha yang comei ni...
thank god at least dipakainya secret code if not mmg shame2 puppy shame ja
tula budak2 kan slalunye suke tiru ayat kita...
actually sha pun tak pasti sejak bila amzar guna words ni...
dr azali lagi words ni yg dipakainya

tapi kan......tapi kan.....
@_______@ cute je dengar amzar tanya mcm tu
consent sgt
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...