December 21, 2010

besday SUP CM

semalam (semalam gi)....besday celebration setiausaha politik kpd CM YB Ng Wei Aik...kul 4.30pm kak mala dah pesan soh kumpul di pc room kul 4.40pm...tunggu punya tunggu kul 5pm baru smua gerak gi pc room...wuaaa gua nak blikkkkkk

then as usual pas CM masuk terus nyanyi ramai, tiup lilin, potong kek n kek...pada mulanya lilin tak dapat dinyalakan cos xde lighter but ikram telah menyelamatkan keadaan kemudiannya....so nyanyi balik, make wish blik & tiup lilin balik...bleh macam tu?...bleh la xde salah pun kan.

kali ni xde mood nak jadi volunteer...sha nak balikkkkk

disbbkan celeb ni x dptla sha nak gi servis cooker kat pensonic cos kedai tu tutp kul 530pm....must make another appt plak...nvm...its all in d game...

well layan je la gambar2 dibawah ni ye...

 nyum nyum

 luv it

 hepi besday to u...hepi besday to u...hepi besday to yb ng wei aik...hepi besday to u
 (clap clap clap)

 mari beramai-ramai amik gambar kenangan



 uh, bla plak depa nak bagi kek kat aku?

 hehehe...dapat gak merasa kek coffee ni....

 bz lepaking

 kenyanggggg

bile nak balik ni?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...