December 21, 2010

Amzar oh Amzar 6

semalam (again hehehe) sha kusyuk online tgk drama pavitra rishta dlm bilik...nak paskan gian 3 weeks x dapat tgk...so sha pun kuncila bilik cos amzar for sure syok sgt mengaco maknye....sebelum tu my sis dah pasangkan The Narnia 2 tapi gelap plak....geram tul...rugi je bayar RM6...xpe2 minggu ni bile gi market minta cina tu tukarkan....dahla pirate ade hati nak dpt yg clear....hahahaha...welll its all in d game...

oppsss berbalik pada cita sha ni...dlm pada sha kusyuk tgk drama, amzar ketuk2 pintu nak masuk...siap dgn drama air mata gi...n maknya yg kadang2 or jarang2 skali tak sampai ati dgr bunyi tangisan amzar trus bukakan pintu....ape lagi serbu mendadak amzar ke notebook & headset sha...syokla tu....hmm n as usual tangan die mmg tak leh dok diam...akan cuba sedaya upaya skill kung fu chow nye dekat sha utk menekan-nekan sgala mcm button yg die nampak...n of cos headset akan beralih ke kepala dia plak....xp maknye lagi pandai...sblm headset pindah dgn otomatiknya akan ku cabut plugnya (ishh bahya budak2 tecik pki headset ni....gegendang dorg kan sensitif yg amat umo ni)...hahaha gelak nak mampus sha tgk gelagat amzar yg geleng2 kepala konon2 dgr lagu sdgkan headset kuar angin je lebih....bile amzar tanye 'awat mak gelak'...trus terkapai-kapai jawab 'ni haaa drama ni lawak sgt'....hahahaha...x nak kasi die sedar kite gelakkan die t malu plak mamat perasan henshem tu..pastu bile amzar gi kuar amik air cepat2 sha kunci pintu blik...baru aman dunia....tapi citenye bukan yg ni ye...bab paling penting actually (scroll dibawah)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

amzar: mak sayang amzar tak?
sha: sayang. asal?
amzar: kalu mak sayang napa mak kunci pintu bila amzar gi amik air tadi?
mak: (gulppp)
amzar: pasepa mak tak buka pintu bila amzar ketuk?
sha: (gulppp again...idea2 pls come)
amzar: mak tak sayang amzar kan?
sha: sapa cakap mak tak sayang?...mak sayang sangat2...sapa lagi mak nak sayang kalu bukan amzar?
amzar: bis tu pasepa mak tak buka pintu tadi?
sha: mak tak dengar sayang....sound notebook ni kuat sgt...makkan pakai headset lagila mak tak dengar...amzar ketuk pintu ke tadi? (act..act)
amzar: ha...amzar ketuk lama sangat
sha: laa yeka? sorry ye sayang...mak tak dengar...sorry k
amzar: hmm ye la...pasni mak kena buka pintu bila amzar ketuk k
sha: kalu mak dengar mak buka ye...(KALAU LA...hahahaha shhh)

budak2 ni kene pandai janji kalu tak ditunaikan akan timbul bad impression plak...then bile kite janji blik for sure budak2 ni tak caye....so dlm hal ni if len kali sha tak buka pintu sha cakapla sha tak dengar...bleh macam tu?...kire tak tunaikan janji ke?

hopefully bile amzar masuk kindy & blajar komputer die tau menghargai notebook kesayangan ku t.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...