December 24, 2010

Amzar's 4th b'day

 nyum nyum nyum

4 years ready

hahaha dah 3 bulan berlalu baru nak update...nampak sgt kemalasannya...welll its all in d game...

 excited sangat tgk kek

actually tak celebrate sgt pun juz kek je (wajib) cos smue bz dgn persiapan hari raya..dah mmg sha wajibkan bli kek tiap kali celebrate b'day amzar...hadiah?...shhh...amzar tak pandai minta gi....alhamdulillah slamat $$$ sha...sok besar tak to le ape yg die nak minta.....

 poooh...poohh....pooooh...

bz buat kuih kemas umah sbb tu ade muke amzar & kek je...maknye berlemuih muka buat biskut raya....1st time x dapat bli kek amzar, pesan kat sis n mom je...well sedap gak keknye...kek ice cream plak tu...meleleh-leleh v alls menikmati keenakkannya....nak gak ke?terliur?...bli la seniri....kijamkan..auww...ampunnn

sronokla tu dpt potong kek seniri

ni jela yg dpt sha snap coz bz sesgt...muke2 kiteorg mmg x leh dishow di sini cos dah serupe maid indon...wajib show muke comei je
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...