December 01, 2010

1st exam after 6 years

Finally dapat gak sha bersedia utk menghadapi exam account on 30 Nov 2010...dah 6 tahun tak merasa amik exam ni so mmg tahap kenervousan & kegigilan tu tinggi...semalaman tak dapat tido cos buat revision..kejap2 terjaga konon nak study tapi x tak sampai 5 min lentok blik...hahaha....pagi plak bile nak sentuh buku trus amzar datang...mak nak tu...mak nak ni....wuaaa...so sha decide nak gi usm je....tutup buku & layan amzar jap....pas zohor trus bertolak ke usm...pas exam je trus lega...Alhamdulillah...tak yah buka buku acc smp 19 Dec...

walaupun soalan yg sha buat mase revision yg kuar tapi disebabkan nervous ssgt sha jdi terlupa plak ape yg sha bace...>over subject yg ada calculation adalah subject plg weak sha...if ada choice soh terjun sungai or buat calculation sha sanggup pilih terjun sungai walau x to swim....

psssst...suara sha akan direcordkan utk dibuat cd....sape nak 50 sen satu...beli 1 percuma 1....utk tempahan juz mail me... ;-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...