October 12, 2010

wedding anak SUCM

if x mistaken rase2 bulan ogos kot wedding anak lelaki bos sha iaitu SU kpd Pg CM..wedding ni kat g hotel...food pehh mmg menjilat cari...dish by dish....mmg full peyut sha...smpkan bride yg dtg meja sha nak wish thank pun sha x heran cos masa tu sha tgh melantak ikan...takut tercucuk tulang t....kononnye la...wedding ni kene gi sorang2 je...x leh bw pasangan...sha n officemate smue 1 meja..& meja sha cuma ada 5 org je + sha...1 meja utk 10 org...sooo...of cos food yg balance tu akan jd milik kami 5 org automatically...well its all in d game....hmm layan je la pics2 kat bwh ni...pic food x sempat nak snap cos smua bz mlantak...maklumla dish by dish so kalu x cepat alamat depa angkatla dish tu...t mesti kempunan kan....dsbbkan kami x leh bw teman so mak, adik n amzar plak gi wedding sedara kat jln. patani...sha hantar dorg n blik sha gi amik dorg kat umah makcik di perak rd.

wif my colleague kak khairon@k & stella
 control comei

 amzar sengih memanjang je...sebijik like my late dad

my hencem boy

smart je

 my love...my life...my buchuk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...