October 12, 2010

endhiran the robot


last thursday amzar gi watch endhiran dgn mak & adik sha...balik je terus becok mulut cita 'mak robo buat tu...mak robo buat ni'..sha yg dengar naik jemu...then sha pun buat2la nangis kononnya sedih amzar tinggalkan sha gi movie...then amzar yg tgk mula pujuk sha..'mak tak mo nangis...sorry ya...t kita p tgk sama2..amzar dah marah mahmak sebab x bawa mak tadi...mak don't cry...plss...luv u...ummmaaa'....terkejut gak sha dgr ayat ni...manala amzar blaja pujuk2 mcm ni....ada talent nak jadi boyfren romantis ni...ecehcehceh



sha?...hmm ntahla mcm xde mood je nak gi movie ni...br td rebe ajak nak watch on sun ni...xp keadaan x mengizinkan so...well...my neighbor pun ada ajak gi fri ni but...still thinking..hmm best sgt ke...for me if director shankar n music AR Rahman of cos alwiz best among d best...but hero tu yg membuatkn sha bfikir 100 kali...x sanggup den nak nengok ghuponya yg telah diedit...prefer his natural face.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...