October 05, 2010

ntah ape2

baca tajuk pun dah bleh agak entrynye xde pe2...saje je..xde keje cari keje...

k kita mulakan dari sha masuk keja hari ni...semlm semangat je sha pack buku biz law nak baca kat office...sesmp di office trus keja sha menimbun cos bos dah masuk...pas settled keja bos, updt plak blog sha ni...tambah icon2 apa yg ptt....bg nampak vogue skit...apa macam?....k x blog sha skang?...bleh la kan...janji sedap mata memandang...idea2 ni sha amik dr blog kat fav list sha la...surf sana sini & adopt apa yg sesuai....xp sha rasa masih ada lagi yg sha plu tambah...insya ALLAH sha akn try utk updt lagi...

semlm sha gi survey pasal produk baru TM ...pakej jalur lebar...hmm its quite interesting...salah satu syarat penting ialah umah x leh ada streamyx...if ada kena cancel dulu br leh amik package ni....sha dah amik form...n masih gi dlm proses mengisi...hati ni kejap kata nak...kejap kata x nak....apa2 pun sha dah decide nak amik je...at least bleh la amzar survey internet tu + my sis gak bleh blajar something....insya ALLAH sok or lusa nak gi submitla form tu...form tu ada kat umah cos kena ada cop sign dr management...woteva...janji dapat...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...