October 22, 2010

m sick

hari ni mak sha operate mata cos katarak tapi sedih sgt2 cos sha x dpt berada disisi mak sha time ni...meeting xco telah mengikat sha utk kuar kemana-mana....alhamdulillah sib bek wani sanggup utk menghantar & mengambil mak sha dr klinik...& my sis minta tukar shift cos nak berada di klinik...

time ni sha rasa mcm nak meraung je...dgn demam, sakit tengkuk, badan lenguh2, badan yg kesejukan...i need a rest...really i need it...m so tired & sick...rase cam nak landing trus je x nak bangun2...walaupun sha dpt memejamkan mata utk beberapa minit (syukur) tadi xp sakit sha masih x berkurangan...terlalu sakit...specially tengkuk sha yg kejung kejang ni...ya rabbi...i still hav work to do...sha mmg tunggu2 sgt hari jumaat ni cos sha nak rehat on sat & sun...even doc dah bg mc xp sha x dapat nak gunakan mc tu cos bos lebih memerlukan sha.....harap2 bos x minta sha dtg sat t...mmg x tahan...terpaksa telan ubat sehari skali je...mana nak ada kesan...xp...mcm mn nak rehat?...hmmm i still hav to do work cos mak lebih memerlukan rehat...sape nak jage amzar t if sha pun landing...adik of cos keja...nak harapkan sape?...

napela sha sakit dalam keadaan mcm ni...?..nape yg sha yg perlu sakit...?...ia mmg nak sgt ckp mcm tu xp kesakitan kan dtg dari ALLAH utk menghapuskan dosa2 makhluknya....so redha je sha...lebih baik sakit sikit di dunia dari sakit yg 100x ganda di akhirat t....moga sha diberi kekuatan & ketabahan utk menghadapi kesakitan ini...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...