October 28, 2010

khamis sudah

as i told u semlm dah minta izin bos dah blik half day....pas pekena maggi kat office trus bersiap nak blik...smp je umah terbau masakan kari ikan mak....laaaa nyesal telan maggi tadi...hmm xpela...so pas telan ubat trus landing...smpla amzar kejutkan 'mak,mak, pavitra rishta dah stat...mak x nak tengok ke?'....hahahaha...actually bkn pavithra rishta xp jansi ki rani xp xpela...sha bangun je la...lepak2 jap depan tv...kemas2 ape yg patut...MAKAN....& telan ubat lagi...then tido...

semlm mase ktorg tgh kusyuk tgk tv amzar plak as usual mmg x leh dok diam...asyik lompat sana sini...sakit sha yg dah kurang pun makin bertambah sbb dia....then mak sha x tahan trus marahkan amzar smp dia nangis...sha pun pujukla amzar duk sbelah sha & minta dia jangan nangis...suddenly amzar cakap,'mak, jom kita kuar dari umah ni...amzar x mo dok dgn makmah...makmah asyik marah kat amzar ja...kita tinggai makmah sorang2...kita bw keta kita skali...'...sha pun jwbla, 'kesianla makmah kena tinggai sorang2 t...sapa nak jaga makmah pas mak & basirah p keja t?..kalu makmah sakit sapa nak bw makmah p klinik t?..sapa nak bagi keta?...makmak marah amzar sbb amzar asyik kacau ja...x mo jd good boy'....mak sha plak act konon nangis...pas diam 10 saat amzar pun jawab,'..hmm kla...kita tinggai kat sinila..kesian kat makmah kan..xpala..amzar janji jd good boy t.'...& tak sampai 5 min bermula blikla pangai naughty amzar tu...bila nak jadi good boy amzarrr....sabo jela..

lagi sehari je nak sabtu...yahoo...i really need this break...kek marjerin yg dplan sjak last 2 weeks masih blum dibuat2...sabtu ni pagi2 lagi kena bw mak gi check up....nak p market....tesco...meera sahib...etc...etc....etc.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...