October 04, 2010

ulat dalam terung

eee geli je...asalla sha je yg slalu nampak mende2 mcm ni..hari ni sha lunch dgn k.ina kat rest --- ----- as usual...so sha pilih ayam masak kicap n nasi putih je cos lauk len elek...n k.ina plak as usual amik terung etc...kami pun dudukla borak2 sambil menjamu selera...herannya kali ni sha plak yg bis makan dulu...k.ina plak mcm malas je nak makan..die kata x lalu...so pas basuh tangan sha pun tunggula till k.ina bis makan...dlm pada dok makan ni tetiba k.ina tunjuk kat sha ulat...katanya ada dlm terung....uwekkkk...sib bek sha dah bis makan if x sah2 sha muntah time tu...eee

inilah ghuponya ulat tersebut 

so v both pun decide nak inform kat owner rest tu kononnya bleh dpt pengadilan...tup2 owner tu ckp ulat tu xde pe2...ulat tu actually bleh dimakan begitu sahaja....bleh macam tu...oh god...ni kalu rest yg ada class sah2 minta rebate or ganti makanan len...but cni?...uhhh..nila akibatnya makan kat lorong2 yg xde class...tobat sha x gi blik rest ni pasni (mcm sha serik nak minum air kat mcd & kfc) ...ikutkan hati rase mcm nak inform je kuat2 biar semue dgr but k.ina plak halang sha...kononnya dah kenal & dah jadi tpt biasa...hmm woteva...nila org kita...slalu beralah konon nak jaga reputasi & air muka sebangsa but sbb mende kecik mcm ni la kedai2 org kita x maju2....xde peningkatan....yg sha paling x tahan bleh owner rest tu buat selamba ja bla kami inform...x geli ke?...

uwweeek

cuba kalu dia yg makan mcm mn?...sib baik k.ina ni nampak ulat tu if dia dah gigit separuh then baru nampak mcm mn?...sian k.ina bis terbantut selera dia nak sambung makan...


meliuk lentik...still alive u know
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...