October 20, 2010

20102010

ape no kat atas tu...?...xde pe...sbenarnya itu adalah tarikh hari ni...sha rasa mcm istimewa je...so sayang plak kalu x buat entry tarikh ni...

actually xde pe2 pun nak cite kat cni...cuma sjak smlm sha rasa sakit & lenguh2 satu badan...pening2....badan plak seram sejuk je......hidung...ummppp tersumbat..then bile ckp diselang seli dgn batuk...& tengkuk...jgn ckpla...mmg kejang kejung je...waduh...letih dung...rasa cam nak blik umah & trus landing je...ntah mcm mn sha bw kete sha pun x sedar...tup2 dah smp umah...smp je umah pas cekik nasi+sup ayam (perkara wajib ni) trus telan paracetamol & ubat selsema & landing...xp sblm landing tu sha dipaksa oleh amzar utk pasang parking lot die tu..(sha dah semunyikan parking lot tu cos amzar dah buka komponen2 dia)...dlm pada tu kaveen anak jiran dtg nak men2 dgn amzar plak...ishh2 bukannya dorg men but gaduh...mmg geram sgt xp sha mcm xde daya je nak tegur dorg....lantakla dorg nak buat ape pun...mak kaveen & my mom ade nak monitor....ltak je pala kat bantal sha dah x sedar ape yg jadi till terjage kul 10pm...pas iron baju & siapkn brg utk k kj sok sha landing blik...

hari ini besday anak selvi (cleaner kat office sha)....besday yg ke 4...hepi besday buven raj (btulke spelling..woteva)....die nak celebrate dgn dak2 office...breakfast selvi blanja...ade nasi lemak, roti canai, karipap & bengkang....tekak sha sempat luak nasi lemak separuh bungkus & karipap 2 biji (karipap buatan mak kak mala mmg sedap...rangupp)...pg sha rase k je...sihat wlafiat...but after dat...dah stat blik feel seram sejuk mcm semlm....pki sweater pun sha still bleh rasa kesejukannya...feel nak mc je but kj banyakkkkk....jumaat xco..mmg x leh tinggal kj ni cos xde org len yg bleh buat...if k.stella ade blehla sha mc but die plak maternity leave...nak tak nak sakit mcm mn pun sha kene dtg gak utk settlekan keje ni...awat x bawa blik?...manala bleh bawa blik...mende2 ni kan RAHSIA....kang kene tindakan tatatertib plak if rahsia tu terdedah...


bossss nak mc sok bleh x?....boss sha k je but dlm hati ntahla...kang die ingat kite ni x bertanggungjwb plak....ialah dah terang lagi bersuluh kita diperlukan sgt xp tiba2 nak mc...wot d hell?...pastu dpt plak tugas nak check QA DUN...aduhhh...xpe2...sabo je la...mayb ni dugaan utk kurangkan dosa sha kot....hmmm woteva...shhh dlm pada tu sempat gi call tanye kat mak masak pe hari ni....hehehehe...aik nak makan ubat kena makan something dulu...doc yg pesan tau..x caya cuba tanya kat klinik kesihatan b.l.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...