October 18, 2010

feel guilty & sooo sad.....miss him

semalam terjadi kejadian yg benar2 buatkan sha rasa bersalah yg amat...

sha & family tgh syok tgk tv then suddenly amzar baling kete kecik (besi) die kat sha cos sha tak layan bila dia panggil....kene jari kaki....sakitnya YA RABBI...ialah dah besi so bayangkanla....sha ape lagi sbb geram & marah sgt2 terus sha amik balik kete tadi n baling kat kaki amzar...& apalagi teriakla amzar...dr suara dia sha tau sgt yg amzar sakit...xp sha x layan cos sha tgk usha jari kaki sha yg berdarah kena kete amzar tu...suddenly amzar stop nangis & terus peluk sha minta maaf...mmg terkesima tul...unexpected...die hug & kiss sha n belek2 luka sha yg berdarah tu...amzar jadi x tentu arah...kelam kabut die gi cari minyak & plaster nak buh kat luka sha...sha jadi blank & juz perati je gelagat amzar tu...time tu rase Ya ALLAH apa yg aku dah buat ni...napa aku bleh smp baling kete tu kat amzar...he is juz a child...die x to ape2...aku pttnya jelaskan kat amzar secara lembut bknnya buat balik apa yg dia buat tu...then bila amzar x dpt minyak & plaster, die dtg blik kat sha n pujuk2 sha...berpuluh sorry amzar ckp sambil hug & kiss till sha nangis x sedar...

YA ALLAH nyesal sgt2...sha pttnya lebih bersabar & berlembut dgn amzar...xp...ntahla...mayb sbb red lite sha rasa cepat marah kot xp mmg sedih sgt....apa yg sha fikir skrg...amzar bleh plak lupekan sakit die & terus pujuk sha xp nape sha x buat mcm tu...juz in case if kete yg sha baling tu kene kat kepala die ke or mana2 till .....YA ALLAH mmg x leh nak bayangkan pun...napela sha x control je marah sha tu....even hal tu dah berlalu semlm xp sha still rasa nyesal...x to mcm mn sha nak undur blik masa spy sha x baling kete tu kat amzar......sesal dahulu pendapatan...sesal kemudian tidak bguna....(terpk nak blikan kete transformer yg amzar nak sgt tu)....xp bleh ke ubatkan kesakitan yg amzar rasa tu......tepk betapa kejamnye sha...YA ALLAH Kau berikanla kesabaran kpd aku utk melayan kerenah amzar yg makin nakal....

adekah perbuatan amzar yg memujuk sha dtg dr ALLAH utk menyedarkan betapa silapnya tindakan sha tu?..ya sha ada terbaca & terdengar bahawa kdg2 ALLAH akan sedarkan perbuatan kita melalui anak2 kita...pasni tobat sha akan lebih jaga2 & hati2...biarla kejadian semalam adalah yg pertama & terakhir...rindu sgt kat amzar sekarang...rase cam nak peluk & kiss die byk2....xp mcm x berbaloi je cos sha masih terpk & terbayangkan perbuatan kejam sha kat amzar tu...mcm mn ni...mcm mn sha nak hapuskan rasa bersalah sha ni?

YA ALLAH Kau lindungila & peliharala anakku...bantula aku utk membesarkan anakku dgn penuh kesabaran & kelembutan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...