October 19, 2010

parking lot playing set for Amzar

semalam ada sale kat pacific...sales for toys...mula tu survey transformer (menan idaman amzar) xp harga fuhhh semput...yg plg kecik pun dah $15 & yg besar mmg dlm ratusan la...sayang plak nak bli kecik2...bukannya amzar pandai simpan elok2...xpela...tunggu amzar pandai simpan & jaga barang2 menan dia dulu br blikan yg mahal skit...baru worthykan...if not rugi je...

 gift yg dah dibalut awal2 kat pacific...(no plastic bag day)


Amzar yg xcited buka gift

so after survey sana sini last skali jumpe parking lot playing set...mule tu plan nak bli je kete yg byk2 tu but bile nampak je set ni trus terbkenan...mmg sesuai sgt dgn amzar yg fanatikan kete ni...harga $26.90...hmm not bad...ada byk function & mende yg bleh amzar explore...x guna battery (tu yg penting)...& agak besar..siap dgn kete 3 bijik & sebijik helikopter...blehla utk mengkhayalkan amzar sementara mummynye watching choti bahu & pavithra rishta ni....hehehehe..


ni ghupa set kat box....


komponen2 yg perlu dipasang nak jd 1 set

menan ni dorg balut dgn kertas putih cos 'no plastic day'...xp xpela nampak mcm balut gift je.....blik je umah amzar xcited sgt bile sha habaq ada mende utk die....& bile nampak je brg yg dibalut tu bertambah2 xcited plak...so amzar unwrapped then buka boxnye...but after dat its my turn plak cos menan ni kene pasang seniri..byk sgt part2..xp instruction ade gbr je...kecik2 plak...x fhm langsung.....sib bek maknye genius so dgn berpandukan pic dlm kotak sha dah pasangkan (d truth is sha yg over xcited bab2 pasang memasang ni...syok)....at last ....taraa...cute & canggih...ready for amzar to play2...here it goes the car parking playing set....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

taraaaaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...