October 25, 2010

Sakit yang tak kebah

wuaaa dah seminggu sha sakit leher ni...dah 2 klinik sha terjah xp masih sama...wot happened...bila stat sakit suhu badan sha akan meningkat mendadak & demam plak..pastu sakit tekak...bile makan ubat alhamdulillah k cos kena tido..but bile x makan sakit menyerang balik...smp bile nak depends dgn ubat ni...ade doc ckp mayb sbb stress & minta sha rest je...ade tu ckp cos salah urat (salah tido)..ade plak yg ckp cos of angin...xp nape sakit ni masih same even sha makan ubat 5-6 jenis...even dah urut xp masih tetap mcm tu...last 2 days feel k skit...walaupun sakit menyerang kejap2 specially bile sha suddenly buat aktiviti but still bleh tahan & hari ni bile sha dah stat bw kete & stop makan ubat sakit menyerang blik...skali dgn my migrain....kejung je leher sha ni.....ade care len x utk ubati sakit sha ni...?...plss help me..

nak minta izin bos blik half day la hari ni...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...