February 18, 2011

wallet for amzar

Hari tu sha belikan amzar wallet....tu pun pas officemate sha cakap anak dia simpan no tel mom & dad dalam wallet dia....penting ni....takut gak if in case of ER macam mana amzar nak contact sha....so sha pun decide belikan wallet untuk amzar...duit?...mestilah sha bagi amzar simpan tapi tak lebih RM5....RM4 duit singgit2.....RM1 lagi duit syiling....blehla amzar gunakan untuk calling sha if ER....wajib check hari2...asal tak bagi hp je?....hehehe mmg plan nak bagi tapi macam awal sangat...t la...later later....
ben 10

tengok pic sape yang disimpannya....

pics ni di curi ambil dari purse mak sha
bila sha tanye nape simpan pics kami dalam ni...amzar jawab 'mak simpan gambar nanna (my dad), amzar n makmah (my mom) dalam purse mak, amzar pun simpanla gambar mak & makmah dalam purse amzar'....uhhh

hehehe so cute specially yg sbelah kiri tu....;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...