February 17, 2011

CNY open house

last saturday (12/2/2011) sha attend open restoran house CNY at Cina Muslim Restoran di D'Piazza Bayan Baru....lets layan pics lion dance...(tak dapat gi closer cos amzar takut)














k...dah layan?....tengah sha bz snap pics tetiba amzar pun menyibuk nak snap gak....tau tak amzar snap dengan ape?....

well....scroll down please.... 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 
dan pic yang keluar adalah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tak clear?...xpe...xpe...

scroll down lagi
-
-
-
-
-
-
-
-

taraaa
apa kaitan lion dengan pic atas ni?...tu kene tanya amzarla...pas snap amzar yang cakap konon pic ni pic lion yang dia snap.....hmmmmm yela tu

jom layan gi pics makan2....


excited sangat amzar dapat angpau even malu2 kucing

makanan di sini pehhh mmg terbaik....sedappp....(tak sempat nak snap pic food cos bz makan & food dah separuh habis bile sampai side sha...round table la katakan)

well sape nak rasa masakan cina yang halal....lets come here
ditanggung halal & bersih

motif pic ni?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

saje je tayang hasil tangkapan amzar...sibuk je nak snap pic pistol dia while sha snap pic hp tu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...