February 20, 2011

amzar nak bawa diri

that day my mom & sis gi kl....so bila amzar tanya pasepa dia orang gi kl tinggal kami berdua sha jawabla 'amzar kan sekarang makin naughty...makmah dah tak larat nak jaga amzar....sebab tu makmah & bachiah p kl'..terdiam amzar sambil memuncung...hmm ntah ape la yang difikirnya...sib dia tanya pas my mom dah naik bus if not mmg teriak la budah tecik ni

then after diaorang balik & while my mom tengah kemaskan barang dalam bag balik kampung then as usual amzar pun mengacau la....ape lagi marahla my mom then suddenly amzar tanya...

amzar: mak pasepa p kl haritu?

makmah: sebab amzarla...

amzar: amzar buat apa?

makmah: amzar kan makin naughty sekarang...marah-marah makmah....slalu tak mo dengar cakap makmah...kacau makmah...bagi makmah banyak keja...(amboi panjang list my mom tapi jawapan same je dgn sha)

amzar: hmmm...sebab tu ka makmah p kl?

makmah: hmmm sebab tu la

amzar: kalau macam tu amzar pun nak p kl la....bawa mak sekali

makmah: aik? pasepa plak?

amzar: yela...tadi makmah marah amzar....haritu makmah marah mak...sebab tu kami dua nak p kl....bagi bag tu kat amzar...amzar nak simpan baju amzar & mak

makmah: blurrrrr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...