February 21, 2011

terima kasih

Alhamdulillah dan terima kasih bebanyak kepada semua followers, kak melurjelita dan bro ben ashaari....
sejak entry mengenai blog sha keluar di  melurjelita, melurjelita, melurjelita dan BEN ASHAARI
sha rasakan makin bertambah follower & pelawat ke blog sha

walaupun sha menulis hanya kerana ingin mengabadikan kenangan2 terindah sepanjang perjalanan hidup sha tapi peningkatan follower & pelawat membuatkan sha makin bersemangat kerana at least sha rasa ada juga insan yang berminat untuk mengetahui perjalanan sha....

terima kasih berbilion-bilion kepada kak melurjelita  kerana menulis entry khas mengenai blog sha....sejak sha menjadi readers blog kak melurjelita sha memang begitu meminati gaya penulisan kak melurelita kerana setiap tulisannya mengandungi makna & sentiasa mengheret sha untuk membaca setiap tulisannya...sha rasa tak puas jika tak tinggalkan komen....sebenarnya sha memang tak mengharapkan balasan tapi tindakan kak melur telah membuatkan sha terharu sesangat kerana kak melur telah menyokong & mempromotekan blog sha yang tak seberapa ini...terima kasehhh(dengan gaya alleycats)....jasamu dikenang jua

terima kasih yang tak terhingga juga kepada bro ben ashaari kerana walaupun penyertaan sha tak menepati syarat (follower 1000-1500) tapi bro ben masih senaraikan blog sha untuk tatapan umum & melalui itu follower sha pun bertambah dari hari ke hari...Alhamdulillah

kepada followers sha tanpa anda siapala saya...walaupun blog sha tak sampai setahun lagi tapi terima kasihla yang teramatla kepada yang sudi follow sha....(amboi berucap macam dapat award sedangkan follower baru je 34....hehehe), sha dah melawat blog anda tapi kepada followers yang tak tinggalkan jejak blog anda  sha dah cuba google blog anda tapi tak dapat den nak mencari so tolong tinggalkannya disini supaya sha juga dapat membalas budi anda dengan menjadi follower anda & juga untuk sha menyenaraikan blog anda dalam blog list sha...bagi sha yang terdahulu perlu diutamakan....

untuk menghargai jasa anda sekalian terimala 













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...