February 22, 2011

Happy B'day Mom

21 Feb 2011 adalah b'day my mom...so sha & my sis pakat blikan kek....ingat nak hadiahkan ape2 but my mom awal2 lagi dah warned tak nak ape2...hmm takkan nak biar je b'day mom kan so kami bli kek je la.....blackforest cake....cidaaappp....selebihnya pics will talk....hehehe

 amzar yang dah tak sabar nak makan kek

 interprem dulu



 baru satu tahun?...hehehe pompuan mana leh gitau umo....rahsieee



 my mom


 amzar tengah ngajar makmahnya potong kek

 macam ni mak
 alaaa mak potong salahla

 sesi suap menyuap (kami tak sempat nak suap cos mak dah dapat call plak...maklumla bz woman)

 cebisan kek

 tak sabar nak godam kek tu

 planning

 dah stat dah....last2 kek terpaksa dimasukkan ke fridge cos dah cair....maklumla bli kul 3 then potong kek kul 7...mane tak cair
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...