February 23, 2011

Gila ka?

Hari Jumaat pas time sha balik tiba2 terkejut monkey tengok ramai sangat berkumpul kat bawah....kebanyakkannya polis trafik & warden trafik kot....bergambo-gambo segala

tgkla...ramai kan...hmm nak kate accident xde plak kesan....nak kate demo pun x dengar desas desus...hmmm
 tapi bile lintas jalan rase slamat plak maklumla polis trafik tolong stopkan kete...feeling vip...manusia sekeliling kenyit2 mata usha sha...asal la budak ni snap pic mende2 macam ni...xde keje ke?...

woteva....hehehe...

bile tengok je situasi ni teringat plak nak blog

dalam pada fikirkan sebab terjadinya situasi tu sha terlupa yang sha park kete kat prangin....slalunye sha park kat pdc parking so bile x dpt parking sha park la kat prangin...bile dah lebih separuh jalan sha terlepas lift prangin baru teringat...aduss..uhh terpaksa patah balik nak ke lift.....tersenyum-senyum sha teringatkan kelupaan sha tu....org kiri kanan pandang...aik...salahke?....hmmm

then kat highway jam plak...tensi betul sha....

so nak ilangkan tensi sha nyanyila ikut rentak lagu tamil taxi taxi sambil hangguk2 kepala & sambil2 kutuk jam

suddenly bila sha toleh kanan ada apek bawa merc tersengih-sengih usha sha...aik...salahke?


tak tensi ke kalu jam macam ni?

mesti dieorang ingat sha ni tak betul tapi....

tapikan...

penah tak situasi senyum/cakap sorang2 ni terjadi kat korang?

sape penah angkat tangan?

haaa tu dah nampak...asal angkat separuh je...?

rasa sha la hampir...hmm bukan hampirla tapi mesti semua penah mengalaminya

tersenyum or tercakap sengsorang bila teringatkan sesuatu...

betul tak?

cuba fikirkan situasi ni

masa kita jalan2 kita ternampak somebody yang tersenyum-senyum keseorangan

kita tengok dia...hmm pelik...senyum sorang2...gila ka?

then bila dia tengok kita perasan dia malu2 & jalan buat dek nak cover malu

bila fikir balik gelagat dia kita plak tersenyum-senyum

suddenly manusia yang lalu tengok kita....hmm pelik...senyum sorang2...gila ka?

well

kadang2 bila kita tgk org lain senyum/cakap/nyanyi sengsorang kita ingat dia tu gila tapi....

tapi bila kita di situasi yg sama gak apa cita?

kita tak betul gak ke?

gila ka?

perlukan rawatan?

normal ke kita?

well bak kate nabil....

'LU PIKIRLA SENDIRI'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...