February 25, 2011

kiss me

tengok tajuk kontroversi laju je click kan?

hehehe.....

actually beberapa hari yang lepas my mom & amzar dalam perjalanan ke rumah dengan bas...

dalam bas....
 my mom: amzar sayang...cayang makmah sikit..

amzar dah bersedia bangun nak kiss makmahnya tapi.....
somebody tengah usha gelagat amzar di seat belakang....

amzar perasan & terus terduduk balik

hmmm tak jadi kiss makmahnya

bila my mom tanya asal tak kiss....amzar jawab dengan pandangan mata konon ada uncle usha kat belakang

amzar malu.....

aduss

di rumah....
sha: asal amzar malu nak cayang makmah?
amzar: malu la....ada uncle tengok amzar
sha: ishh nak malu buat apa....kalu cayang galfren barula malu....amzar bukan cayang galfren...amzar cayang makmah ja...buat apa nak malu?
amzar: laa mak ni....
sha: makmah galfren amzar ka?

geleng-geleng kepala sambil tersipu-sipu

semalam...di klinik masa tunggu nak amik ubat....ramai plak pesakit.......amzar tengah dukung amzar..
 sha: amzar sayang...cayang mak sikit

amzar toleh kiri kanan....then....

hug & kiss me....hehehe

hahaha...cute je amzar buat macam tu
kami mmg kat umah dah biasa minta amzar kiss & normally pas amzar kiss dia akan minta kami kiss dia balik sambil tunjuk2 pipi....dengan senyuman lebar...cute sangat...so apelagi gigitla sha...gerammmmmm.....mana tak geram bila tgk gelagat dia tu

 cute kan?

luv it

 like it...mcm amzar je

 cutenye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...