February 18, 2011

amzar nak handbag

balik je dari pasar pas bli wallet amzar,

amzar: mak, mak dah beli purse (dipanggil purse oleh amzar) untuk amzar..tapi mak lupa beli bag la....macam mana amzar nak simpan purse amzar?...nanti mak beli bag utk amzar ya

sha: bag? amzar nak bag apa?

amzar: laaa macam bag mak & makmah selalu bawak la

sha: bag apa kami selalu bawak? (saje je tanye...nak tengok tahap observation amzar)

amzar: laaa mak ni...bag yang mak bawa p keja la...yang besar hitam tu

sha: handbag mak ka?

amzar: haaa tu la

sha: handbag tu utk gal ja....boy tak pakai handbag....boy simpan purse dalam pant's pocket baru henchem....mak, makmah & bachiah (my sis) gal jadi kami pakai handbag......amzar boy ke gal?

amzar: hmmmm boy la

sha: amzar nak handbag?

amzar: tak mo la...handbag utk gal...amzar nak simpan purse dalam pant's pocket baru amzar henchem

sha: good...jadi sebelum beli purse ni amzar tak hechem ke?

amzar: henchem la mak....laaa mak ni
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...