November 10, 2010

persahabatan amzar & kaveen

persahabatan??...hahaha..ntahla...susah plak nak cari ayat yg sesuai utk hubungan amzar & kaveen ni...

k...sha nak kenalkan kaveen ni son kpd neighbour sha...neighbour yg baru dikenali x sampai 3 bulan & dah kuar skali gi tgk The Robo...neighbour sha ni nama dia kogilavali@vani...kj as nurse kat klinik kesihatan b.l...mase mak sha kena check darah & bp diela yg byk membantu...dtg umah amik darah & bile mak sha gi klinik dpt layanan serta merta...cayala..

well anak vani si kaveen ni sama umo dgn amzar...kaveen ada adik laki sorang nama dakshan...cute...mr michelin lagi...

kaveen & amzar ni bila jumpa mcm kucing & tikus ja...xp bila x jumpa panas plak tinga sha kena tadah zikir amzar 'bila kaveen nak mai?'..'bila kita nak p umah kaveen?'...waduhhh

semalam kaveen, dakshan & vani pun datangla umah sha...pada mulanya mmg berjalan lancarla xp tiba2 ...'makkkk soh kaveen blik, dia dok amik barang amzar.'...'auntyyy marah amzar, dia x nak bagi keta tu.'...'makkkk kaveen pukul amzar.'....'auntyy amzar pukul kaveen dulu.'....wuaaa tensi mak....mcm mnla cikgu2 taska & tadika jaga budak2 baya depa ni...sha ni tak sampai setgh jam jaga dah migrain xp cikgu2 tadika ni full day menjaga nampak rileks ja...

mula tu sha layan gakla...pujuk2 sekor2 but pastu aah lantakla...hgpa nak bertumbuk ka berteranjang ka mak x heran...slagi x membahayakan diri k lagi...

yg peliknya bila sha x layan dorg jadi baik plak...sampai dakshan plak jadi mangsa...teriak budak tecik tu kena buli dgn amzar & kaveen...hahahahaha...mmg kecoh umah sha semlm...

part yg paling sha tak tahan ialah part nak blik...kaveen for sure akan teriak x nak blik...amzar plak pujuk sha jangan bagi kaveen balik...so akan berlakula adegan teriak meneriak & pujuk memujuk & at last d winner is vani...dgn sedaya upaya pluss menggunakan skill yg advance akan diheret gak kaveen blik umah...hahhahaha..sha plak kena gunakan skill mata jegil bawa amzar masuk umah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...