November 10, 2010

muka masuk suatkabar

heboh satu office td muka masing2 masuk paper...paper tamil Makkal Osai ...laaa bukan cita pasal ape pun...gbr group yg kami amik mase manivannan dtg penang itu hari...punyala terkial-kial cari orang nak bace paper versi tamil ni...sib ade staff india yg pandai bace...diee ckp...bukan die ckpla xp manivannan...die dtg mesia cos anak pompuan die kawin dgn org kl..so tahun ni die nak dpavali kat kl...kat penang plak die kenal TKM II...sahabat bek die...so dia dtg melawat jela...die suke keramahan & kerukunan semua bangsa kat mesia ni...so far die dah direct 47 films & dah acted > dr 200 movies....movie direction die yg 1st ialah Gopura Vasalile....hmmm welll tak heranla cite die...yg sha heran sesgt ni muka sha yg comei ni masuk paper je...femes oh..xp sedih cos x include name skali...if x mmg glamorla...

cuba cari dimana sha...


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 chaak



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...