November 24, 2010

Kursus Intensif

Hari ni sha applied cuti utk kursus intensif yg bermula 29hb Nov.....sehari je....tu pun apply cos kena settle byk menda kat usm tu such as dewan kuliah, dewan xm, hostel etc...d next day & seterusnya bermulala class & exam sampai 20 Dis....disebabkan class & xm tu kadang jatuh waktu pagi, petang or malam je so sha x apply cuti sgt...t bleh countim (btul ke ejaan?...woteva) dgn bos...sib bos understanding & supportive...& my senior stella pun bleh tgk2kan...Alhamdulillah

so of cos sepanjang kursus tu sha akan jarang update blog kesayangan sha ni...if ade post pun mayb dr draft...maklumla mak nak study...ecehhh...hahahaha....

mesti korang tertanya-tanya nape baru sekarang nak study...kan?...kan?...kan?...jawapannya...hmm sebelum ni walau sha dapat peluang utk further degree selepas bis diploma tapi disebabkan satu 'HAL' sha terpaksa menolak...xp dalam hati mmg berkobar-kobar semangat nak sambung study ni walaupun sha tau itu adalah MUSTAHIL.....hanya ALLAH je yg tahu...& bila sha dpt peluang tu skrg sha rasa apa yg terjadi pada sha sebelum ni adalah hikmah dari ALLAH...ya sha percaya ALLAH hanya berikan yg terbaik kepada hambaNya...& hanya ALLAH yg memahami hambaNya lebih dari yang lain.

lagipun sha rasa apa yg sha buat sekarang akan menjadi memberi semangat kepada Amzar utk terus berusaha utk belajar walau apa pun halangan yg melintang...biarlah langkah sha ni menjadi pendorong kepada Amzar...mesti Amzar akan lebih bersemangat bila sha pun turut sama study dgn dia...maklumla Amzarkan dah stat tadika next year...so blehla ibu & anak sama2 duduk semeja study....insya ALLAH.....terbayang saat2 indah itu di minda sha sekarang.

apa2 pun kepada readers/silent readers kesayangan sha tolong doakan utk sha ya....moga sha berjaya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...