November 03, 2010

Manivannan & Raghu Manivannan

Prema: Sha ada actor India mai tgkt 52, nak ikut?
Me: Sapa?
Prema: Manivannan
Me: Wot...nak ikutttt

Manivannan

kenai Manivannan tak?...laa thaadhi karan..pelakon komedi (penah gak jd villain) & director dlm filem Tamil...fortunately sha pki punjabi plak hr ni...mmg sesuaila..kelam kabut sarung sandal..ialah xkan nak ngadap die pki selipar kot...mn tau bila tgk sandal sha + muka sha yg comei dia nak amik sha lakon jadi anak die ke...adik hero ke....so smp je tgkt 52 trus serbu nak snap pic...x rmi sgt...hanya cleaners yg dpt news je yg dtg...kami tau pun dr cleaner gak...sibla...amik gbr group....pastu shake hand die wish ap dpavali...senyum sokmo die & sha of cos tayang 36 batang gigi (36 ke?..nak kene kira blik ni)....yg x bestnye bile nak amik gbr die sorang batt camera plak kong...tekan snap show msg battery low...geram tul..last2 minta member taggedkan utk sha...then ade plak satu mamat yg menyelit mase snap pic mani ni...ghuponye tula anak mani....Raghu Manivannan...br je act 1 movie...hensem gak...ade hero look...nampak innocent xp bile google cite die...Ya Rabbi...tepuk dahi sha....hmm..woteva..mani nampak mcm x sihat je..jln pun kene pimpin dgn anak die....

Raghu Manivannan

bile gosip2 baru dpt tau sblm ni Barathiraja pun ade dtg...xp asal v all x to...hehehe news ni among cleaners je yg tau...isshhh...x ptt tul...so dah warn siap2..pasni if ade actor yg dtg must / wajib inform kat office kami...hahahaa...WAJIB tu.

Disbbkan ni adelah pengalaman pertama sha jumpe & amik gbr dgn actor India so rase xcited tu payah plak nak ilang...masih terbayang-bayang...sibla sha sempat sarong kasut lawa walaupun terkinja-kinja jln gi lift...(bkn mcm officemate yg len..pki selipar je)...if not fuhh jatuhla my imej....hahahaha konon...woteva...so skrg tunggu jela gbr group tu siap...x sabo ni nak upload kat fb & blog ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...