November 09, 2010

Amzar oh Amzar 1

pagi ni time sha bz mengetaip kat office tiba2 mak call 'sha, awat hg asyik dok call amzar & kaco dia tido?'..sha (dlm hati)...wot?..call amzar?...ishh apa cita ni?..dlm keblurran sha pun jwb..'bila masa plak sha call amzar?'..slamber dek je mak jwp...'amzarla ngadu..dia ckp sbb hg callla dia x leh tido...sebab tu dia kena bangun.'...adusss budak ni...sabo je la...tensi sha jap..x pasal2 jd blurr sat...then mak cakap lagi,' amzar kata lani dia x bleh tido jadi dia kena tengok kartun baru dia bleh tido balik,'...hahahha...apa da punya alasan nak tengok kartun.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...