November 22, 2010

Handphone dah nazak

Semalam tetiba time bercakap dgn vani hp terputus...ingatkan battery kong..so cubelah charge & on blik xp....xleh on...sha tekan berulang kali but still xleh on...maakkkkk...hp sha dah mampus....mcm mn ni?....t nak bangun tido kena pki alarm hp....hmmm nak buat mcm mn...benda dah jadi so juz think about wot to do next...hari ni nak bw hp jumpe doc gi check ape prob sbenarnya...hmmm jgn mampus trus sudah...byk sgt no penting dlm tu...even no acc sha pun save dlm hp gak (maklumla sha kan lemah skit nak ingat no2 ni)...hopefully dpt on hp skejap pun jadila janji dpt salin no2 penting tu....cos ade sesetgh no disave dlm memory card...nila masalahnya if tak buat backup no2 penting ni kat mana2...bile ade prob dgn hp naaahh br nak sedor...

so pada sape2 yang nak calling2 sha pls call my office or home...kalu hp sha x berjwb jgn marah ye..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...