April 13, 2011

sayonara


sedih.....
sedih sgt2...
sedih sebab terpaksa tinggalkan umah sha ni
hahaha....dok buat mcam nak berpisah slama-lamanya....
ishhh tak baik cakap macam tu
k la...sbenarnya ni entry terakhir yang sha type dlm blog ni cos pasni sha akan bz mz dgn xm 
entries slps entry ni adalah autopublish ye
segala komen, polo mempolo etc yang tak berjawab slps ni sha nak minta maaf awal2 
insya ALLAH bila berkesempatan sha akn cuba skodeng2 utk mengupdate & menjawab yg tak terjawab
ek perasan tak byk plak GA yang sha join?
hehehe....saje je nak cuba luck sementara sha bz dgn xm
blog will resume as usual pada 30 Apr
ada surprise menanti anda sekalian
well wish me luck for my GA & of cos for my xm tooo
ummmahhhh...cayangggg u ollls



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...