April 09, 2011

Golden Rose vs Ezol Is Faez vs ChaIyOk ChaIyOk

Alhamdulillah setelah settle keje2 umah yang mmg dikhaskan utk dibuat weekend bru sekarang sha berpeluang menyentuh lappy kesayangan sha....blog pertama dilawati ialah blog bro ben ....nak usha2 update pasal kritik2 blog ni.....oooh finally sha dimasukkan dlm group 3 (my fav no) bersama Ezol Is Faez & ChaIyOk ChaIyOk ...k tanpa membuang masa sha mulakan kritikan sha...sebelum tu kena bagi warning msg...'comments here oni for play2 ma...don't take it serius ya babes'



- pertama-tama skali sha nak kritik bout d shoutbox....ia benar2 mengganggu...langsung tak dapat nak baca entry ke, or tgk blog dgn selesa..

- blog yg simple sesgt & kemas (kritik ke ni?) ....well tak banyak widgets or pics yg menyemakkan

- rasanya tak perlula nak letakkan link di banner tu

- profile tu bleh je ltak kat tepi blog...tapi kalau tuan punya blog nak readers kenal dulu baru stat membaca entry ape salahnya

                                       

- tgk banner je dah tau ini adalah blog awek cun mayb masih single mingle

- kenapa follower diletakkan dibawah?...susahlah nak scroll sampai bawah semata-mata utk mengfollow

- blog yg simple gak tanpa byk pics & widgets....

- shoutbox yg mmg mengganggu kejap2

- rasenye perluke letak bhg komen korang tu

well sebenarnya bg sha blog2 ni ok je...blog umpama rumah bg kita...kalau diri sendiri dah selesa dgn rumah itu cukupla tapi skali skala kita perlu juga menitikberatkan pandangan / pendapat interior designer yg lebih berpengalaman dari kita...x syokla tetamu dtg umah kita tapi berasa tak selesa sehingga tak menyempat-nyempat nak balik tanpa duduk minum teh ke kopi kan....kang pasni mereka tak nak dtg balik tak syokla kan....so kita kena touch-up sana sini sikit utk lebih mencantikkan rumah kita ni....so sha sgtla alu-alukan kritikan membina dr readers sekalian...anyhow kritikan sha ni hanya utk suka2 saja ya....no heart feeling wokeyyy...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...