April 01, 2011

Blog review by Wowberita

tup2 tadi dpt msg ada comment belum dipublish di blog
aik comment ape plak
rupanya comment dr wowberita
yup...blog sha telah direview oleh wowberita
anda bleh klik DISINI utk melihatnya
sronok sgt...maklumla sha masih baru di dunia blogging ni so sha masih perlukan pendapat & pandangan serta bimbingan dr otai2 utk memajukan blog sha & utk terus kekal hingga ke akhir hayat dalam dunia blogging ....cewaahhh
1000 of thanks to wowberita kerana tips anda
ianya benar2 membantu
ia sha sedar blog sha mmg tak brp ok sgt2
maklumla masih lagi dlm peringkat renovation
buat masa sekarang sha dah cuba ubah sikit2 setelah membaca beberapa review dr readers & juga wowberita
tapi sha masih tak berpuas hati dgn header, view, template, pages & beberapa widget
but nak renovatenya mmg mengambil masa sesgt utk insan buta IT macam sha ni...
maklumla kita sentiasa mahukan yg terbaik betul tak
but buat masa sekarang sha tak nak tumpukan perhatian sgt2 dlm blog ni dulu cos my exam is around d corner only
so pas exam insya ALLAH i'll spend my day to make over my very very dearest blog
anyhow thanks a lot for all d comments & pls plss gimme more more & more ideas to design my blog
ummmaaaah

HAPPY HOLIDAY!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...