March 17, 2012

Pesta Pulau Pinang

Last year school holiday (hehehe baru nak update) sha & family plan g outing...nak gi luar penang mmg tak bleh cos tersangkut dgn hal lain so cuti2 dlm penang je la....so v all plan gi pesta penang...maklumla dpt bonus so apelagi...

amzar ikut my bro's family join diorg main...sha & cousin naik top gun....
  
lepas beratur yg panjang dgn excitednye sha naik TG....bile TG stat trus zikir.....hehehe.... 

 
mmg seram yg amat...sepanjang dlm tu tutup mate je la...dgn terbaliknya, dgn lajunya...fuhhh

 
amzar wif my bro....gaduh nak naik TG dgn sha....amzar cakap mainan kuda ni utk budak2 je....utk amzar kena main mainan mcm TG....amboi...

sha hanya main TG je....mainan lain trus dah takde mood....pening & mual naik TG telah membantutkan niat nak try mainan lain....

lepas amzar main kuda trus ajak dia main games....blehla amzar dpt toys 2 3 dgn games tu....games yg lain hanya utk perabihkan duit je....

 
pastu kami menuju ke ikan bakar di tepi pantai QB....

 
mmg lama gak la kami tunggu makanan dimasak....maybe sebab ramai so...hmm
but kesedapan makanan tu menutup kegeraman kami menunggu lama....

 
ikan siakap masak 3 rasa

 
udang masak pedas

 
udang masak pedas pinggan kedua

 
telur dadar

 
siakap masak limau

 
tomyam campur....nyummy...ade tiram & siput sedut lagi

ada byk lagi foods lain yang diorder tapi disebabkan yg siap hanya foods ni so foods lain cancel....malas dah nak tunggu lama2....semua dah ngantuk...maklumla time food tu sampai is 1am lebih....

makanya kenyangkan perut dgn apa yg sempat ja....

hmm next time kene dtg awal or time tak ramai org cam dulu mase bawa family sis angkat sha....cepat, sedap & byk variety foods

 
proses mengagihkan pinggan

 
burpppp...ALHAMDULILLAH

taste foods mmg sedap even service slow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...