March 15, 2012

Amzar dah pandai pilih baju sendiri

Malam ni is malam berinai for my relation...so my mom nak attend bawa my sis & amzar...sha tak ikut cos bz dgn assignment, insya ALLAH attend kenduri je t...so semalam as usual sha akan choose siap2 baju yg amzar nak pakai utk malam ni....

buka lemari...belek2...last2 sha pilih baju pink (baju yg dbeli before raya posa mase sale tapi tak pakai2 lagi sampai skrg)...pastu sha sangkutkan kat tombol lemari senang sikit my mom nampak....then sha rase baju kuning lagi cantik so sha simpan baju pink ni & amik kuning tetiba...

amzar: mak, y u take yellow tshirt?
sha: yellow is nice
amzar: no...i don't want yellow...i want pink..dah lama amzar tak pakai tshirt pink tu

errkkk...bila masa plak dia pakai tshirt pink ni...

sha: y? pink is not nice...yellow is nice for u
amzar: if pink not nice y u bought it?
sha: erkkk
amzar: i want to wear pink...amzar t nampak henchem pakai baju pink ni

hmmm....kecik2 dah pandai pakai hensem2...ntah mcm mnla bila beso t

baju yg amzar ckp henchem utk dia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...