March 10, 2012

Birthday Mak

Last 21 Feb is my beloved mom's b'day.....so sha & my sis plan blikan kek & hadiahkan kain ela 2 pasang for our mom....balik keje trus serbu SR nak cari cheese kek yg sha rasa mase b'day celebrate b'day officemate sha dulu but hampeh....malah kek2 lain pun takde yg penuh smue dah dpotong slice....wuaaa...tak syokla...nak kek beso2 gak....malas plak nak patah balik p bakery lain then teringat ade lagi kedai kek dlm shopping complex tu gak....bread history....even hari 2 mase sha ade rase 1 of their kek yg mmg hancuss mase celebrate b'day officemate yg len but y not try kek lain....belek2 trus ternampak tiramisu yg tak beso & tak kecik....apelagi trus amikla....minta dorg tuliskan but they said they dunno...k nvm juz gimme the b'day cucuk2 only...janji org tau kek ni dbli utk b'day....hehehe..


 nyum..nyum...


ALHAMDULILLAH puas hati kek sedap dap...habis kami makan semua dlm sehari

 ibuku yg berumur setahun

 amzar yg bad mood cos kene paksa bangun tido

 senyum dlm paksa

 happy birthday to u...happy birthday to u....happy birthday to my dear mom...happy birthday to u...clap clap clap

 moga ALLAH berikan kesihatan tubuh badan kepada mak...moga ALLAH panjangkan umur mak...moga ALLAH berikan kebahagiaan dunia & akhirat kepada mak...ameen

 balik keje tak sempat nak tukar baju trus potong kek dulu...

 
amzar tak nak join suap kek..
 
 layan blues...minta dipujuk

 eceh cover muka konon malu tapi terpamer gak senyuman suke di sebalik jemari halusnya

 my mom yg tengah mengusik memujuk amzar...tensi budak henchem ni kene tarik suar...wakakaka

b'day sapa tapi sapa yang kena suap....alololo manjes btul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...