March 13, 2012

Patung kad

Korang ingat tak dolu2 ade jual patung2 dlm kad....laa yg ade patung satu then skali dgn mcm2 style baju....satu kad mase tu 20 sen je....jenuh kumpul duit nak bli kad tu semata2 suke tgk baju2 patung yg cute tu....berenda-renda gitu...baru2 ni sha blila gals essential...dlm tu terselit patung kad ni....trus tak sabo balik office godek2 patung kad ni semata-mata nak gayakan pakaian dia....suke2...staff lalu lalang usha sbelah mata kat sha...hehehe...woteva janji sha happy....

 bestla plak menggayakan pakaian utk patung ni...terimbas zaman kanak2 ribena dolu....kedai apek yau iaitu satu2 nye kedai runcit chinese yg femes di jln pokok asam menjadi tumpuan hampir keseluruh msyrkt menjadi port utk sha & d gang bli patung2 ni

sekali dapat box gak utk simpan gal's essential xp sha simpan brooch...bleh la tu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...