October 13, 2011

1st time rasa

hari tu bos sha minta tolong sha send docs kat umah dia d bayswater cos dia cuti....mula tu sha nak elak ja...malasla nak pusing gi tesco jelutong tu...dlm fikiran sha nak ja minta tolong office boy tapi bila fikir balik yg bos nak sha yang p tambah2 docs tu adalah rahsia & sulit terpaksala sha gagahkan juga diri sha meredah kejeman jalan di jelutong menuju ke umah dia..sebelum sampai gi sha dah msg said 'm otw, can u wait at d entrance?'..tak suka nak tunggu2 orang ni....n dpt balik reply 'ya m waiting'...ok fine...

sampai je kondo bos trus sha tercari2 kelibat bos tapi ntah dimana dia menghilang...lepas 5 saat camtu sha perasan bos sha di yogurt ice cream cafe depan kondo dia...aik...jangan dia ajak sha minum skali sudah...hehee ada hati...well as a gentleman my bos bukakan pintu cafe utk sha & jemput sha masuk...ehemmm..lepas amik docs dr sha my bos ajak gi kaunter jumpa wife dia...rupanya wife dia tengah beli something & tanya sha 'do u eat yogurt?'..sambil buat2 terkejut sha jawab 'ah?yes yes i do eat'....rezeki ni mana bleh tolak tambah2 ni 1st time sha nak makan ice cream yogurt lepas mengidam hampir bbrapa bulan....

so wife dia blikan sha yogurt ice cream tapi my bos plak tambahkan air ice cream yogurt soh bagi amzar...aik....bertambah-tambah plak rezeki sha...ALHAMDULILLAH...lepas ucapkan thanks & lepas dibukakan pintu lagi oleh bos trus sha chow dari situ dgn senyuman menggoda khusus utk ice cream yogurt...theee

sampai je umah d 1st thing sha buat ajak amzar makan ice cream yogurt tu....mmg heaven...ok sha admit sha mmg hulu skit berbanding korang tapi nak buat cemana...sha ni jenis yang jarang makan luar...tutti frutti tu pun sha tau masa bw....& bila outing on 16/9 hari tu baru sha tau yg wujudnya cafe tf di penang......mmg lepas tgk je cafe tf sha dah plan nak gi sane when free tapi freenye tak sampai2 plak till sha merasa pemberian my bos...dah mmg kot sha ditakdirkan merasa pemberian my bos dulu so mana bleh ubah kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...