September 05, 2011

Happy 5th Birthday To Amzar

 
ALHAMDULILLAH hari ni amzar dah 5 tahun...selama membesarkan amzar tahun ni merupakan tahun yang paling mencabar cos kenakalan amzar mmg di tahap tinggi...even kenakalannya membuatkan sha letih & tension tapi kenakalan itu juga merupakan penyeri rumah sha...ya tanpa kenakalan amzar maka tak wujudla kegembiraan dlm hidup kami sekeluarga

dalam usia 5 tahun amzar semakin bijak & pandai...kadang2 perbuatan & percakapannya juga mengalahkan orang dewasa....makin talkative & pandai menjawab ok....tapi jawapannya tu selalunya bernas & membuatkan sha berfikir....cepat plak naik marah if keinginannya tak ditunaikan....makin garang plak tu....makin pandai speaking english & mula berdikari sikit2 tapi manja tetap ada maklumla sorang je budak dlm family kami


 
well apa2 pun tanpa amzar mmg tak bermakna hidup sha...amzarlah pendorong & kekuatan sha utk mengharungi hidup ini...demi senyuman amzar sha sanggup korbankan kebahgiaan sha...moga ALLAH sentiasa memberkati, merahmati, memberi kebahgiaan hidup di dunia & akhirat utk amzar....moga ALLAH mengurniakan amzar kepandaian, kebijakan, kesihatan yang baik & juga moga amzar menjadi seorang anak yang beriman kpd ALLAH & taat kepada ibu.

SELAMAT HARI JADI SAYANG MAK...BE A GOOD BOY OK....LUV U EVER & EVER MY CAYANG
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...