September 06, 2011

Gegaran gempa bumi di Sumatera

Tadi pagi dalam pukul 2am lebih tiba2 my mom cakap dia rasa katil dia bergegar macam ada orang gegarkan...sha yang tengah lena tidur cakap maybe sebab angin & minta my mom tidur je dgn sha....then bile sha bersiap nak gi keje sha nampak my mom tidur atas sofa di hall....my mom cakap dia rasa something wrong cos katil bergegar macam orang gegarkan...my mom ingat maybe ada makhluk tanpa izin yang ingin mengganggu dia.....my mom kata if dia bangun & berdiri tak la rasa gegaran but bila tidur atas katil kuat plak gegarannya.....sampai ke pagi dia tak dapat tidur sebab risau sgt......sha pun pujukla my mom said its nothing maybe gegaran cos ada pembangunan di area sha & minta my mom bace je yasiin utk tenangkan fikiran....

then sampai je office my fren tanye sha ada rasa gegaran tak dlm pukul 2am lebih...sha cakapla sha tak rasa tapi my mom rasa but she thought tu gangguan makhluk tanpa izin....ape lagi my fren gelakla...sha pun tumpang semulut gak...then terus sha call my mom & informed her gegaran tu sebab gempa bumi di Sumatera pagi tadi so nothing to worry....then my mom cakap 'ALHAMDULILLAH ingatkan gangguan makhluk halus mak pun bacalah yasiin tadi'...hahaha sabor je la....tapi takpela bace yasiin tu at least kita terselamat dr gempa bumi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...